Etusivu » Miten kerron kokemuksistani?

Miten kerron kokemuksistani?

Lomake

Arviointilomake on lähtökohtaisesti suunniteltu helppokäyttöiseksi oluttietämykseen katsomatta, ja se kannattaa täyttää jo olutta juodessa. Tärkeintä on, että annat oluelle yleisarvosanan. Numeerisen arvosanan voi ajatella olevan välillä “en tykännyt yhtään” (0) ja “täydellinen olut omaan makuuni” (5). Lisäksi oluenjuontitilanne on tärkeä tieto täyttää.

Halutessasi voit napsauttaa auki tarkemmat kysmykset. Etenkin näihin kysymyksiin kannattaa vastata samalla, kun maistelee olutta. Jos et tiedä mitä johonkin kohtaan vastaisit, jätä oletusvalinta ja siirry seuraavaan kohtaan! Voit jättää myös vapaamuotoisen mielipiteesi kohdassa “Vapaa sana”.

Pyydämme myös jättämään sähköpostiosoitteesi, jos haluat räätälöityjä suosituksia juuri sinulle sopivasta AI Brew -versiosta. Sähköpostin avulla voimme myös myöhemmin yhdistää kaikki antamasi arvostelut toisiinsa, jos niin haluat.

Siirry arvioimaan tästä!

Oluen kehittyminen

Oluterästä kertyneitä vastauksia käytetään automaattisesti seuraavan reseptin paranteluun. Tätä ei kuitenkaan pidä liikaa miettiä olutta arvioitaessa, koska parhaaseen tulokseen päästään kun arvio perustuu vain yksittäisen juojan kokemukseen. Jatkossa myös eri makumieltymykset pyritään huomioimaan. Avaa siis olut, ota rento asento ja mieti vain hetki vastauksiasi!

Oluen kehityskaari pidetään mahdollisimman avoimena. Palautteita ja niiden vaikutusta seuraavaan oluterään, eli siis tekoälyolutmestarimme uusia ideoita, selitetään mahdollisimman avoimesti blogissamme. Jos haluat tarkaa tietoa oluen kehittymisestä, seuraa siis sivujamme! Pyrimme myös tarjoamaan henkilökohtaisia suosituksia sähköpostitse kaikille halukkaille.

SYÖTÄ ARVIOSI TEKOÄLYLLE HETI!