AI Brew – Oppiva olut

Mitä

Suomen ensimmäinen palautteen perusteella jatkuvasti parantuva tekoälypohjainen olut on tyyliltään Sessio American IPA. Jokainen versio oluesta on erilainen ja heijastelee edellisiä reseptejä sekä niihin annettuja palautteita. Oluen ensimmäinen versio (1.00) perustuu noin 150 arvosteltuun American IPA -tyyliseen reseptiin. Tarkoitus on siis tehdä palautteen pohjalta sellaista olutta, jota juuri sinä haluat juoda. Tarkoitus ei ole suunnitella vain keskiarvoisesti hyvää olutta, vaan tunnistaa erilaisia makumieltymyksiä palautteiden perusteella ja kehittää useampaa reseptiä vastaamaan niitä.

Version ensimmäinen numero kertoo, monesko kehitysversio on menossa ja seuraavat numerot kuvaavat valittua makumieltymystä palautteista. Näin ollen esimerkiksi versiot 5.20 ja 5.40 ovat samojen palautteiden perusteella tehtyjä, mutta eri makumieltymyksiin suunniteltuja oluita. Oluen kehittymistä voi seurata blogissamme.

Miksi

Projektin tarkoituksena on mahdollistaa aito kyläpanimo, jossa kyläläiset (ihmisasiakkaamme) hallitsevat täysin seuraavan oluen makua. Kyläyhteisöt ovat kasvaneet nykyisellään jo miljooniin ihmisiin, joten tekoälyä tarvitaan jokaisen asiakkaan äänen kuuluviin saamiseksi. Näin voimme personoida oluita juuri sinulle henkilökohtaisesti. Kehitetään yhdessä parhaat IPAt maailmalle!

Kuka

Voit olla yhteydessä tekoälyolutmestaria auttavaan Koplaan Ota yhteyttä -osion kautta. Ihmistiimimme auttaa ihmisiä ilmaisemaan mielipiteensä, jotta tekoäly voi suunnitella mahdollisimman herkullista olutta. Personoituna. Juuri sinulle.

Liity oluen vallankumoukseen!